The Special SiteSplat Membership has launched! Check our In Da Club Plan 👌
  • Cant figure this out.
  • General Questions and chit chat NOT related to support. Please Use the "Buyers" section for any support related needs.
General Questions and chit chat NOT related to support. Please Use the "Buyers" section for any support related needs.
Forum rules: ONLY CHIT CHAT :-) Specific theme, MODs/Extensions support only in the "Buyers section". Thank-you!
 #34460  by greg
 January 1st, 2021, 9:27 pm
Hi guys. Its been a very (years) long time since i messed about with web sites.
I am currently setting up just a forum type web site and have installed fresh today phpbb
i bought the theme i liked from here and have uploaded it and followed instructions etc.
when i go on to the site i get the following error across the top of the site.

phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/sitesplat/BBCore/event/listener.php on line 70: in_array() expects parameter 2 to be array, bool given

I have searched this site and see others had the same problem.
Im trying to figure out how i fix it,

Can any one tell me what i need to do.
again sorry if its a noob question but its been years since i did a web site.

Thanks very much in advance for all and any help .
 #34462  by greg
 January 2nd, 2021, 9:57 am
did that and its still the same.
 #34463  by WelshPaul
 January 2nd, 2021, 2:40 pm
So you did following:
  • Disabled BBCore
  • Deleted data
  • Deleted BBcore folder from the ext/sitesplat/ directory
  • Downloaded latest BBCore from here
  • Uploaded latest BBCore to the ext/sitesplat/ directory
  • Enable BBCore
  • Cleared cache
Yet you still get the error in your first post?

PRENEXT_POST_NAVIGATION